Foodin

Agavesiirappi, luomu, raaka, 400 ml

Special Price 8,88 €

norm. 10,45 €

Varastossa

Luonnollinen matalaglykeeminen makeuttaja

Kuvaus

Agavesiirappi, jota Meksikossa kutsutaan “hunajavedeksi”, on hunajaa koostumukseltaan ja maultaan muistuttava makeuttaja. Matalan glykeemisen indeksin sisältämä agavesiirappi on terveellisempi makeutusvaihtoehto raffinoidulle sokerille sekä muille kaupallisille makeutusaineille. Agavesiirapin GI on 11-19, hunajan n. 55 ja pöytäsokerin n.68. Agavesiirappi ei siis aiheuta voimakasta verensokerin heilahtelua.

Agavesiirappi on luonnollinen makeuttaja mm. raakasuklaan valmistukseen, smoothieihin, leivontaan sekä kaikkeen, missä käytetään sokeria. Siirapin juokseva koostumus sopii monenlaiseen ruoanvalmistukseen esimerkiksi hunajan tai sokerin korvaajaksi tai kaveriksi.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Luomu
0.4 kg
Meksiko
Energia/Energi:1289kJ/308kcal Rasva/Fett:0g -josta tyydyttyneet/varav mättat fett :0g Hiilihydraatit/Kolhydrates: 77g -joista sokereita/varav sockerarter: 77g Proteiini/Protein: 0g Suola/Salt: 0g
Luomutuotettu agavesiirappi/Agave nektar