Foodin

Acerola-jauhe, Luomu,Raaka, 50g

Special Price 8,20 €

norm. 10,95 €

Varastossa

Luonnon oma C-vitamiinipommi!

Kuvaus

Acerola-jauhe on yksi parhaista luonnollisen C-vitamiinin lähteistä ja se on viljelty biodynaamisia viljelymenetelmiä hyödyntäen Brasilian sademetsissä. Acerola on kirsikkaa muistuttava trooppinen hedelmä, joka kasvaa Keski- ja Etelä-Amerikassa. Jotta tämä super C-vitamiininlähde tulee toimeen, vaatii se jopa yli 26 asteen vuosittaista keskilämpötilaa kasvaakseen hyvin. Se on melko happaman makuinen sen suuren C-vitamiinipitoisuutensa vuoksi.

Ihmiskeho ei pysty tuottamaan itse C-vitamiinia, joten meidän on saatava sitä joka päivä ravinnon kautta. C-vitamiini on meille hyvin tärkeä, sillä se tehostaa raudan ja kalsiumin imeytymistä, se lisää myös kollageenin tuotantoa ja näin ollen on hyväksi iholle ja hiuksille. Se suojaa myös suonia kalkkeutumiselta ja stimuloi hormonitoimintaa.

Suomessa C-vitamiinin päivittäinen saantisuositus on 75 mg, mikä tulee jo vajaasta puolikkaasta teelusikallisesta acerola-jauhetta.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Lisätietoa

Foodin
Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton
50g
Brasilia/Brasilien
Energiaa 1585 kJ / 378 kcal Rasvaa/Fett: 0,2 g - josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: < 0.1 g Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 93 g - joista sokereita/varav sockerater: 29 g Proteiinia/Protein: < 0.5 g Suolaa/Salt: < 0.1 g C-vitamiini/Vitamin C: 17000 mg
Acerola-jauhe, maltodekstriini/Acerolpulver, maltodextrin